LÅNGFILMER, A, B, C - för en bättre Värld


- filmer som berör, en gåva till FOLKET från mig, Gitte

BAKGRUNDSHISTORIK

FÖRLÅT för hur min generation ställde till det!

Jag vill nu vara med och rätta till det!

Via mina engagerande gratisfilmer.

SÅ BLEV JAG SOM PENSIONÄR OCKSÅ... "MISSIONÄR".

Jo, under 2019 var jag ute och var och varannan dag och pratade klimat med Folket + bjöd dem på min klimatmusik med engagerade texter. Åren innan bjöd jag på en massa Välgörenhetskonserter med min Kör-Orkester TONARIA, se till vänster. Och nu mina filmer. Dessa filmer kan man ha användning för även i skolorna. Filmerna är upplysande, avslöjande men belyser även möjligheter till förändring. På ett enkelt, kortfattat och spännande sätt. Filmerna kan mana till samarbete olika ämnen sinsemellan, grupparbeten, drama, musik. Vad vi behöver tänka på och vad vi behöver förhålla oss till!

Tyvärr fortsätter alltför många i vår nuvarande generation att bara leva på, mycket på grund av för lite kunskap. Filmerna bidrar till ett av alla sätt, att lära sig TÄNKA OM och RÄTTA TILL BALANSEN gällande ALLT och oss ALLA! Om vi alla hjälps åt, blir det inte så mycket för var och en. Politiker och andra makthavare måste vi tillsammans påverka mycket via FOLKETS RÖST! Då filmerna även finns på engelska, hör jag av mig globalt också.


WOW, lite läskigt är det. Lite då och då kommer det upp på nyheterna. Det jag redan har med i mina långfilmer, lite här och där, såsom jag fasade för och förutspådde, under året 2020, när jag gjorde filmerna.

JAG SOM HOPPADES ATT JAG HADE FEL... Men nu kommer filmerna helt i fas med tiden!


Vad jag inte hoppas att jag har fel i:

Att jag håller mig frisk och stark och glad och lugn i sinnet dag ut och dag in. Tack vare min nya, totalrenoverade kropp & själ, se min bok: LILLA JAG VÅGAR? och mina filmer. Och mitt rakt igenom sunda leverne. Inte ens en värktablett eller vaccin behöver jag! Men detta får stå endast för mig.

Till exempel, mina angripna ögon lyckas jag, sakta men säkert självläka och behöver ingen operation! Ett MIRAKEL! Överlycklig är jag!: J8, FARVÄL TILL MAKULAHÅLET! - YouTube

Sedan flera år tillbaka har det funkat, peppar, peppar...30/1-2021, helsida om mig i tidningen angående mina filmer

GÖTEBORG DIREKT - tidning GÖTEBORG DIREKT- webbenTillbaka till: TONARIA BIOTillbaka till: TONARIA STARTSIDA