MODER JORD, HON GRÅTER

MODER JORD, HON GRÅTER     

Från mig till dig, min hoppfulla klimat-sång (sång: Gitte, X) Du kan: sjunga / spela melodin i mindre sammanhang, i KÖR / ORKESTER,  använda delar av sången vid demonstrationer, hur du vill... eller, du kan använda hela BILDSPELET på en storbildsskärm, vid föreläsningar... ALLT ÄR GRATIS.   


I långfilmen NYTT ÅR, NYA MÖJLIGHETER!:                                    MODER JORD, HON GRÅTER - presentation - YouTube 

MODER JORD, HON GRÅTER - kör, orkester - YouTube  

 

Alla stämmor: 6. MODER JORD, HON GRÅTER - YouTube      

BAKGRUND          

Min nya sång om mänsklighet och natur(lighet). Moder Jord, hon gråter och jag med henne. En fågel, via flöjten, försöker trösta henne med sina drillar. Hon gråter över att människan inte förvaltar på rätt sätt, vare sig det levande eller miljön, det hör ihop. Musik är magisk och engagerar! Så länge jag lever kommer jag att hålla på med musik och samtidigt kämpa för ett hållbart klimat och för frihet och jämlikhet. 

T.ex. utbildning åt alla, det minskar också befolkningsökningen, bra för klimatet. Och jordens resurser räcker åt alla, om de fördelas jämnt! Så att det blir: MODER JORD, HON LER. "Tag plats!" står det i texten, det ska finnas plats för alla och envar på vår jord, oavsett. Tycker jag. 

MAKTHAVARE världen över, NU MÅSTE NI SKÄRPA ER! 

När ska ni gå från ord till handling, 

då ni sitter där vid era bord? 

Vi måste nå en snar förvandling, 

för att kunna rädda våran jord!

Ge aldrig upp! Musik är verkligen magisk! Efter många år av vånda och kamp med en i min närhet, kan jag till slut börja se ljuset och hoppet! Min nya sång gav oss seger! Fråga mig personligen om du vill veta mer...

Det är inte första gången som musik har hjälpt mig i möte med människor som lider nöd på olika sätt. Och gällande klimatkampen så behöver vi den magiska musiken. Jag tror verkligen på oss alla!


OMDÖMEN:

Tack! Vi har nu lyssnat jag, Nike, och Carl (Teater UNO/ Esperantoscenen) och vi tycker att den är helt fantastisk!

En fantastisk och välarbetad låt, vilket jobb! Så behaglig att lyssna på och väldigt känslosam.

Tusen tack för sången. Vi blir så glada över engagemanget och önskar dig lycka till i kampen för miljön. Vilket jobb ni har lagt ner! /Miljöförvaltningen.

Tack för att du skickade den fina sången som handlar om ett ämne som berör alla i en tid som kräver handling. Jag har delat detta till släkt, vänner och kollegor. Grattis till er från din kusin!

Den är vacker och inspirerande och väcker många tankar och manar till handling och förändring. Jag hör inspiration från Tältprojektet som gjordes på 70-talet! Vilket jättejobb ni har gjort, fantastiskt!

Jag önskar er all lycka med arbetet framöver med att sprida den och påverka människor och så fantastiskt om detta kan innebära en förändring för X!

Så fint att du engagerar dig! Tack, snälla du! Du är en förebild, verkligen! Heja dig - det gör skillnad!

Fantastiskt fint! Både musik och bilder. Verkligen imponerande!

Vi gillar din sång skarpt! Vi lyssnar ofta på den. Jag är väldigt stolt över dig, min tidiga barndomsvän! Vi lever själva så försiktigt vi kan. Vi konsumerar extremt lite, i stort sett inga inköp förutom mat och dryck.

Vad fint du sjunger, älskade X!


Ja, Moder Jord, varenda dag gör jag vad jag kan för att du ska bli en bättre plats att leva på, jag kommer aldrig att svika dig!  Varje dag delar jag ut 50 - 100 lappar till folk och pratar klimat och de flesta är mycket positiva och tacksamma. Många intressanta möten, det gör att jag orkar!