test

TONARIA

"Sommar'n är här och solen den värmer. Nu kan man bada ute och plocka bär."

TONARIA är namnet på denna hemsida och på min (Gittes) Kör-Orkester, och det kommer från Ton-persON-vARIAtion: varierad musik, varierade personer och åldrar - en tanke som genomsyrar hela mitt sätt att arbeta på, och en källa till både GLÄDJE, INSPIRATION och LÄRDOM!

Och i alla år har vi idkat VÄLGÖRENHET i våra KONSERTER där vi, i alla våra olika åldrar, har lärt oss att man med musik kan glädja, inte bara sig själv utan även andra, samtidigt som man kan bidra till att hjälpa dem som har det svårt och lider nöd på olika sätt.

Då jag gjorde sorti från alla större uppträdanden genom åren med min musikal år 2006 insåg jag, tyvärr, ganska snart att jag ingen annan hade att lämna över taktpinnen till. Men nu får vi alla i stället ta del av alla verksamma år som varit via den här hemsidan och all musik, bilder och filmer m.m. som finns här!

VÄLKOMMEN att ta del av följande minnen som FÖREVIGAS I LJUD OCH BILD!

På min YouTube-kanal finns alla dessa olika filmer från konserter, musikläger och fester genom åren, + några familjefilmer, bl.a. min barndomsfilm. Se MUSIK, BILDER OCH FILMER för länkar till min Youtube-kanal m.m.

Här är lite smakprov av allt som finns här:

MODER JORD, HON GRÅTER, klicka på länken här ovan

MOTHER EARTH, SHE'S CRYING, click on the link here above

SONGS BY X, click on the link here above