TONARIA BÖCKER - läs dem gratis i PDF-fil

Jag ger, i mitt förlag TONARIA, ut tre böcker

LILLA JAG VÅGAR? (läsa gratis i PDF-fil, se nedan)

BORTOM ÖGONENS DJUP

NÅGOT TILL TOMTEN (skriva ut gratis i PDF-fil, se nedan)

Du kan nu här gratis läsa denna bok: LILLA JAG VÅGAR? (PDF-fil)

TILLÄGG TILL MINA BÖCKER (bilder etc.)

Du förstår dessa filer bäst efter att du har läst boken.

Jag kommer så småningom även ha en gratis ljudbok tillgänglig här.

Jag har många tankar om hur man får bäst hjälp i själslig nöd. Jag fick rätt hjälp...

RECENSIONER till boken LILLA JAG VÅGAR?

"Jag läser ofta i din bok. En fantastisk kärlekssaga. Tack för att du delar med dig."

"Jag blev alldeles "tagen" av din berättelse. Och imponerad! Så himla duktig och driftig du är, vilka.. "tag"!! Må riktigt gott, du kan t.o.m. vara lite mallig, eller stolt i alla fall."

"En stark och respektfull berättelse!"

"Har läst din bok och den är fantastisk! Sträckläste!"

"Din bok är skitbra, svårt att lägga den ifrån sig!"

"Man gör verkligen en resa via dina sinnen. Alla framsteg och baksteg så i detalj."

"Skakande och djupt berörande läsning! Din bok har mycket att ge till andra människor vare sig de har eller inte har haft upplevelser liknande dina."

"Det gör mig så ont om bokens LILLA JAG."

"Du har gjort ett fantastiskt arbete, hög kreativitet och kvalitet! Du är värd all beundran. Mycket fint, mycket gripande, mycket ambitiöst! En öppenhjärtig blottläggning av dina läkeprocesser. Ärlig rakt igenom utan jolmiga övertoner. Tveklöst till hjälp för människor i samma situation. Imponerande. Välskrivet i en spänstig prosa som hela tiden håller läsarens känsla i spänning och den håller hög kvalitet och vittnar om stor förmåga att förmedla känslor. Du ska naturligtvis fortsätta ditt författarskap / konstnärskap, Jag känner att detta är en viktig mission som du har framför dig. Jag är gärna din speaking partner och jag hoppas att jag behåller min plats i kön som består av dina segergratulanter. En segermiddag på Sjömagasinet? undrar författarkollegan."

"Nu har jag läst klart boken. Har inte ro att läsa hemma så jag läste den på landet så det har tagit några veckor. Men det var nog bra för det är mycket att ta in om sin mamma. Bra och skrämmande men vilken resa du har gjort. Älskar dig, mamma!"

"Din otroliga berättelse innehåller även så mycket av visdom och levnadsråd på vägen speciellt med komplementet TILLÄGG TILL MINA BÖCKER. Du gör skillnad och du behövs där ute, Gitte. Du är en förebild! Tack för allt detta!"

"Gitte!

Under senare år har det framträtt ett antal modiga människor i massmedia som vågat berätta om sina själsliga problem. Detta har haft den största betydelse för att visa att även dessa åkommor är mänskliga och kan drabba vem som helst. Du tillhör dessa modiga människor som vågat berätta och föra utvecklingen framåt i synen på själsliga problem. Det här är en bok utöver det vanliga. Det var en spännande bok om du förlåter uttrycket. Den är välskriven med en personlig stil. Du lyckas beskriva ditt långa lidande så man blir djupt berörd. Trots min mångåriga erfarenhet som psykoterapeut fann jag många intressanta saker. Har du inte talat med något förlag om utgivning? Denna bok skulle passa mycket bra som kompletterande läsning i psykoterapiutbildningen på universitetet. Jag återkommer till dig med ytterligare synpunkter."

"Jag återvänder till din förträffliga bok som har gripit mig djupt. Det är förfärligt att läsa allt du har fått gå igenom både som barn och vuxen. Du är en konstnärssjäl, en sensibel person med närhet till dina känslor och har säkert farit extra illa. Du har rätt, sjukvården kan inte hjälpa i en situation som din. Där klarar man till nöds en vanlig depression. Det är märkligt att det inte blev ett liv i missbruk eller ännu värre. Din personlighet tycks ha två sidor. Trots ett svårt psykiskt lidande och trötthet har du varit skapande, positiv och en god människa som har gjort gott för andra och älskat livet och dig själv (jag har sett dina YouTube-filmer). År 2014 mötte du terapeuten M. Den terapin krävde vilja, mod, uthållighet och intelligens och dessa egenskaper har du samt en bra terapeut. Henne beundrar jag mycket för hennes breda kunskaper och kompetens och att hon inte släppte taget. När hon gled över från en professionell hållning till personlig vänskap förstod hon att du behövde extra stöd."

"Gitte, du borde tänka på en bok nummer två. Man blir så himla nyfiken på hur det går med allt... En tanke och ett tips."

RECENSIONER till boken BORTOM ÖGONENS DJUP

"Jag älskar boken med dess vackra Kärleksdikter! Anslaget med den förföriskt vackra bilden är suveränt. Kvinnan som vandrar så stillsamt i den gåtfulla gränsen mellan hav och land väcker så många känslor. Dina poem har ett underbart budskap, du blottlägger din längtan och din känsla i det finaste som livet bjuder, The Essence of Life. Din text har en fantastisk rytmik som gör att man dras in i dina känslostormar utan att på minsta sätt vilja spjärna emot, du ingjuter läsaren en orgastisk harmonik. Du har en mycket tydlig talang, fortsättning kommer att påhejas även här, menar författarkollegan igen."

RECENSIONER till boken NÅGOT TILL TOMTEN "Barnen älskar denna pysselbok som handlar om dem själva samtidigt som de lär sig glädjen i att tänka på andra! Fint också att någon tänker på Tomten."

Boken gratis i PDF-fil

noter: NÅGOT TILL TOMTEN

lyssna: NÅGOT TILL TOMTEN - YouTube


Artiklar om mig i tidningen Göteborgsposten om mina böcker bl.a. :

1:a artikeln i tidningen GP, 11 juni 2017

2:a artikeln i tidningen GP, 26 september 2017

Artikeln på webben

Böckerna säljs nu på löpande band, så roligt! Jag blir varm i mitt hjärta. Kram på er!

9 juli, 2018:

Jag ansluter mig till BOKINFO.

År 2019:

* * *

Jo, jag är redan på gång med bok nummer två, där det dröjer ett antal år innan utgivning.

+ en annan bok samtidigt.Tillbaka till: TONARIA STARTSIDA