AndWeToo - We Animals and Nature say ENOUGH NOW!


MeToo blev en otroligt stark rörelse, som spred sig över hela Världen! En högst aktiv rörelse, där det verkligen gav resultat av allt som kom upp av övergrepp m.m. Man tog denna rörelse på största allvar, och fick med sig de allra flesta. Så förövarna hade inte en chans att komma undan, då de hela tiden hade så många emot sig. Och rörelsen är av av största betydelse för MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER och RÄTTVISA! Alla förövare som upptäcktes ställdes inför rätta och åtalades! Sannerligen behövdes det röras om ordentligt i den gigantiska grytan! Och rörelsen har kommit för att stanna! Och vilka var det som fixade detta? Jo, FOLKET!!!

Så slog det mig idag, när jag var ute och promenerade, att Natur & Djur ska ha en sådan ståndaktig rörelse, över hela Världen! Där, som med MeToo, något GÖRS DIREKT och där förövarna upptäcks och ställs inför rätta och åtalas! Och där de inte har en chans att komma undan för att de har så många emot sig! Återigen måste det vara VI, FOLKET, som får fixa det!!!

Det har demonstrerats i så många år nu, mot klimatet till exempel, men inte är det mycket som har förändrats. Det händer på tok alldeles för litet i hela Världen gällande den viktiga och nödvändiga BALANSEN! Balansen - Människa - Djur - Natur. Som är helt avgörande för allt liv! Som är lösningen på allt. Vi måste helt enkelt aktivt gå på och agera. Ända fram till dess att det görs något. Inte ge oss förr! Det är så vi måste göra. Inte bara demonstrera eller strejka! Det är vi Människor som står i skuld till och har förstört så mycket både för Djur och Natur. Som också har förstört det för oss själva. Och Människan klara sig inte utan vare sig Djuren eller Naturen. Cirkeln är sluten!

Vi behöver ha mer koll. Hur ser det ut där du bor och omkring dig?

Så tittar jag på namnet MeToo. Så kommer jag på. Om man vänder upp och ned på M:et så blir det W. WeToo. Men det namnet fanns redan, så jag fick ändra lite på mitt.

AndWeToo - We Animals and Nature say ENOUGH NOW!

Idag är det måndagen den 20:e augusti, år 2022. Idag föds rörelsen. Ansvarig är jag, Gitte Hagstedt Dickson, Rättviseaktivist från Göteborg.

Gå med i min grupp på Facebook, så kan du fortlöpande följa med i vad som händer. Och engagera dig?


Lyssna på melodin NOG NU! (ENOUGH NOW!) Och tänk till: NOG NU! - YouTube